Офіційний дистриб'ютор надійної сільськогосподарської техніки
+38 (044) 402-37-42
+38 (044) 402-37-42
+38 (050) 415-14-14

ТЕЛЕМЕТРИЧНА СИСТЕМА AgCommand – БУДЬТЕ В ЦЕНТРІ ПОДІЙ

ТЕЛЕМЕТРИЧНА СИСТЕМА AgCommand – БУДЬТЕ В ЦЕНТРІ ПОДІЙ

Сьогодні все більше українських аграріїв зустрічаються з проблемою контролю автопарку. Де впевненість що  Ваша техніка обробляє саме Ваші поля? Що паливо було використано за призначенням, а не вкрадено?  Що експлуатація техніки проводиться  в оптимальних умовах, адже вихід зі строю хоча б однієї одиниці тяжкий удар по гаманцю? Як оперативно отримати таку важливу інформацію?

Система телеметрії AgCommand від AGCO ідеально пасує для великих агрохолдингів, підрядників або будь-кого іншого хто потребує постійного контролю над своїм автопарком. Якщо вам потрібно отримувати чітку та стислу інформацію про Ваші машини то AgCommand ідеальний вибір.

AgCommand це інструмент запису та передачі даних, що дозволяє Вам оптимізувати продуктивність вашого автопарку, постійно відстежуючи та звітуючи позицію кожної машини, її історію та статус.   

 

Як це працює?  

Збираються дані по машині з 2 джерел : через GPS-антену визначене положення даної машини та показники з шини CANBUS. Потім через GSM зв’язок ці дані передаються на веб-сервер AGCO, де вони  зберігаються, і звідки Ви їх можете переглядати за допомогою комп'ютера, планшета або мобільного телефону підключеного до мережі Інтернет.

Якщо техніка знаходиться поза зоною прийому сигналу GSM, то вбудована пам'ять не допустить втрати інформації протягом 50 годин. А з появою сигналу дані будуть передані на сервер.

Таким чином, у Вас є можливість на регулярній основі отримувати статистичні дані, аналіз яких допоможе успішно керувати автопарком та підвищити ефективність ведення господарства в цілому.

 

Які саме дані можна отримати за допомогою AgCommand ?

Система зберігає такі параметри як : GPS місцезнаходження та час/дата, кількість мотогодин, оберти двигуна, рівень палива, швидкість, працює двигун чи ні та інші. Необхідно лише зайти на сайт та вибрати необхідну техніку.

Існує 3 пакети підписки : AgCommand Standard, AgCommand Standard +  та AgCommand Advanced.  Різниця між ними у кількості параметрів та можливих функціях.

 

Карта історії машини

Завдяки даному звіту можна наочно побачити де був трактор за вибраний Вами період. Ви бачите де він зупинявся, де працював та де їхав. В пакеті AgCommand Advanced Ви бачите параметри з шини CANBUS. Наприклад, завантаження двигуна, пробуксовку, рівень пального в баку та його витрату. Машина простежується постійно. Без Вашого відома на сусідське поле не заїдеш!

 

Звіт про ефективність

За допомогою цієї функції можна створити 2 типи звітів : ефективності часу (процентне відношення від загального наробітку до кожного статусу) та ефективності пройденого шляху (процентне відношення від пройденого шляху робочого/транспортного/на розворотах).

Звіт покаже час який тракторист провів в роботі та/або на розворотах, в транспортному положенні та не рухався взагалі. Ви можете швидко проаналізувати ефективність та водійські здібності вашого тракториста. Цей звіт дає загальні час та пройдений шлях одразу по 5 машинах для порівняння. Ці дані можуть бути експортовані у PDF або Excel файл для подальшого опрацювання на комп’ютері.

           

Система автоматичного оповіщення за допомогою SMS

Також можливо налаштувати SMS сповіщення на Ваш мобільний телефон в разі настання якоїсь події/халепи.  Ви отримаєте миттєве повідомлення коли, наприклад, трактор в’їхав або навпаки виїхав із зони, яку ви встановили на комп’ютері як можливу до роботи. Цей параметр дуже важливий у випадку крадіжки трактора або якщо тракторист вирішив заробити «лівака». Інші параметри на які можливо встановити SMS сповіщення : якщо рівень пального в баку впав нижче наприклад 15%, зупинка двигуна протягом 30 хв, оберти двигуна вище 2200 протягом 3 хв, настав або скоро настане час проходження чергового ТО та багато іншого.

 

Що це все дає?

  • Збільшити термін служби машини завдяки контролю правильної експлуатації
  • Проаналізувавши роботу всіх машин та операторів підвищити їх загальну ефективність  
  • Ліквідувати можливі втрати на пальному, "ліваках" і т.і.
  • Не забути вчасно провести ТО 

До речі, на комбайнах Massey Ferguson 7370 BETA та тракторах Massey Ferguson 8737, що продає компанія МІНЕТЕХ, в базовій комплектації встановлено пакет AgCommand Standard +. 

Тож вже зараз Ви можете звернутись до найближчого дилерського центру та побачити всі переваги системи телеметрії AgCommand вживу.

Назад
Інші новини
//echo $this->render('layout/blocks/yandex.phtml');
Порівняння товарів ()